Våre tjenester


Visum:
Skal du ut og reise kan du ha behov for visum. Stadig flere land krever dette, og vi er spesialister på visumsøknader til alle land og alle typer reiser. Gjennom et bredt nettverk av internasjonale samarbeidspartnere kan vi tilby rask og trygg behandling og gode løsninger tilpasset reisen din.

Våre samarbeidspartnere kan også hjelpe deg med tillatelse fra lokale myndigheter der det er påkrevd.

Vi har en egen samarbeidspartner som har spesialisert seg på alle typer visum til USA.

Opphentingstjeneste

I Visumservice Online kan du bestille opphentinger av dine dokumenter direkte. Vi vil hente med våre egne bud eller vår samarbeidspartner Jetpak. Dette vil bli lagt til på din faktura fra Visumservice.

Utskrift av dokumenter og passfoto

Visumservice kan skrive ut alle dokumenter til søknaden din som ambassaden ikke krever i original og dette er helt kostnadsfritt. Dette gjør at du ikke trenger å vente på invitasjonen eller andre dokumenter fra forbindelsen din i utlandet før du sender søknaden til Visumservice.

For kun kr. 100,- skriver vi ut og redigerer passfoto for deg. Du kan sende bilde på e-post eller laste det opp i profilen din i Visumservice Online.

Arbeids- og oppholdstillatelse:

Trenger du arbeidstillatelse i et annet land? Da kreves det ofte dokumenter som er oversatt til andre språk.

Vi har lang erfaring med slike tillatelser og kan bistå med alt innen legalisering av dokumenter, oversettelser og informasjon om hva som kreves. I tillegg hjelper vi deg med levering av søknader til ambassader eller med å klargjøre en søknad til immigrasjonsmyndighetene.

Legalisering og oversettelse:

Visumservice ordner legalisering og kontrollsjekker dokumenter til alle land, enten du trenger fødselsattest, bryllupsattest, vitnemål, eksportdokumenter eller andre dokumenter som skal legaliseres. Vi vet også om dokumentet kan påføres et såkalt  ”apostille-stempel” eller om det må til legalisering ved landets ambassade.

Vi samarbeider med statsautoriserte oversettere, og kan oversette til og fra alle språk. Våre agenter og samarbeidspartnere i hele verden kan håndtere legalisering av utenlandske dokumenter.

Kurertjenester:

Vi samarbeider med en rekke transportører og budskaper og kan tilby ekspresslevering til alle land.

Bedriftstjenester:

Reiser du mye? Da vet du at det å søke visum kan være en vanskelig og tidskrevende prosess. Vi håndterer visumsøknader til de fleste land i verden hver dag og kan derfor spare deg og din bedrift for både tid og penger.

Er du bedriftskunde henter vi dine dokumenter på døren, håndterer visumsøknader og returnerer pass med visum tilbake.

 

Les mer om bedriftstjenester